Vrei să obții finanțare prin Start Up Nation 2018? Vino să discutăm din timp despre ideea ta de afaceri și condițiile de eligibilitate!

Înscrie-te în Programul Start Up Nation!

Start Up Nation este un program de finanțare care se adresează antreprenorilor de pe întreg teritoriul țării. Programul se află la a doua ediție. În 2017, au fost finanțate peste 8.500 de companii. Domeniile avantajate au fost: producție, IT, industrii creative. Start Up Nation oferă finanțare în valoare de până la 200.000 lei, pentru afaceri nou-înființate.

În lumina experienței de anul trecut, punctajul necesar pentru acordarea finanțării Start Up Nation este de 100 sau 95 de puncte. Pentru obținerea acestui punctaj, trebuie să fii atent la câțiva factori decisivi. Cei mai importanți sunt: codul CAEN, numărul de locuri de muncă create și achiziționarea unor echipamente tehnologice de ultimă generație.

Ghidul de implementare pentru nu a fost încă publicat, dar te invităm să discutăm din timp despre ideea ta de afaceri. De obicei, timpul perioada dintre lansarea programului și închiderea aplicației nu este foarte lung.

Aici poți găsi mai multe concluzii despre ediția 2017 și recomandările noastre pentru anul în curs.

Anunțurile referitoare la ghidul de implementare și lansarea programului vor fi publicate pe situl AIPPIMM.

Start Up Nation – înscrie-te în program!

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: