Start Up Nation - ce urmează?

Dacă proiectul tău se află între primele 13.005 care intră în evaluare, felicitări! Ai toate șansele să obții finanțarea, cu condiția să fi completat corect aplicația. În acest caz, vei fi invitat/ă să semnezi contractul de finanțare. Totuși, proiectul tău este departe de final.

În ce constă implementarea?

După semnarea contractului de finanțare, ai la dispoziție 12 luni pentru implementarea proiectului. Află ce presupune implementarea Start Up Nation (în funcție și de alegerile făcute la completarea cererii de finanțare)!

Consultanță în implementare

Poate ai avut motive să nu lucrezi de la început cu un consultant. Oricare ar fi ele, credem că este timpul să le re-evaluezi. Completează formularul de mai jos dacă și tu crezi că ar fi un moment potrivit să stăm de vorbă despre implementarea Start Up Nation.

Scrie-ne!

Două vorbe de la partenerii noștri

Îi recomand cu toată încrederea pe consultanții de la Business Teorema. Nu doar că și-au făcut treaba excelent în ce privește Start Up Nation, dar au înțeles perfect cu ce ne ocupăm și ne-au prezentat noi oportunități de dezvoltare, iar acum avem o colaborare neîntreruptă.
Victor Grădinescu
Software Developer
Intr-o perioada in care consultantii pe fonduri structurale au aparut precum ciupercile dupa ploaie, am cunoscut prin recomandarea unui partener, echipa de la Business Teorema. Sunt foarte proactivi, in repetate randuri au facut ei follow-up dupa noi pentru urgentarea procesarii dosarului nostru. Au fost alaturi de noi pe toata desfasurarea proiectului si au raspuns foarte prompt si clar fiecarei nelamuriri pe care am avut-o. Am implementat proiectul in programul Startup Nation 2017 si mi-au fost deja platiti banii aferenti proiectului. Consider colaborarea cu ei un succes.
Tudor Alexandru Lică
CEO Sysadmin Infratech SRL

Start Up Nation - etapa de implementare

Start Up Nation – ce urmează?

Ediția a II-a a programului de finanțare Start Up Nation a intrat în faza de evaluare a proiectelor de la 1 la 13.005. Proiectele sunt verificate în ordinea numerelor atribuite de Registrul Unic Electronic (RUE), conform listei publicate de AIPPIMM. Ordinea poate fi considerată un clasament intermediar al proiectelor depuse la această ediție. În cazul în care cele 13.005 proiecte Start Up Nation intrate în evaluare nu vor epuiza bugetul programului, vor fi evaluate și proiecte cu număr RUE începând de la 13.006.

Dacă proiectul tău se află între aceste prime 13.005 care intră în evaluare, felicitări! Ai toate șansele să obții finanțarea, cu condiția să fi completat corect aplicația de pe site-ul Ministerului pentru Mediul de Afaceri. În acest caz, vei fi invitat/ă să semnezi contractul de finanțare. Totuși, proiectul tău este departe de final.

Implementarea Start Up Nation

După semnarea contractului de finanțare, ai la dispoziție 12 luni pentru implementarea proiectului. Aceasta presupune (în funcție și de alegerile făcute la completarea cererii de finanțare):

– solicitarea avansului de 30% din valoarea finanțării, în conformitate cu normele de aplicare ale programului și cu legislația în vigoare

– contractarea unui credit bancar de la una din băncile partenere în programul Start Up Nation (BCR, Banca Transilvania și CEC Bank);

– parcurgerea procedurii de achiziție a echipamentelor tehnologice: identificarea furnizorilor, solicitarea de oferte, stabilirea criteriilor de atribuire, completarea proceselor verbale de atribuire a contractului, întocmirea proceselor verbale de recepție a produselor/serviciilor;

– întocmirea dosarului de plată pentru banca parteneră;

– efectuarea plății;

– angajarea personalului conform obligațiilor asumate (șomeri/absolvenți/persoane defavorizate) și pregătirea dosarelor de personal în vederea rambursării cheltuielilor (contracte de muncă, extrase REVISAL, etc);

– întocmirea și transmitearea dosarului de rambursare către AIPPIMM;

– verificarea la fața locului, de către banca parteneră, a echipamentelor achiziționate

Oferta noastră pentru consultanță în implementare

Mulți dintre participanții la Start Up Nation au depus proiecte fără a solicita ajutorul unui consultant. Procedura de depunere este simplă și planul de afaceri nu este nici el unul dintre cele mai complexe. Totuși, lucrurile se complică în faza de implementare. Dacă vrei să-ți petreci timpul dezvoltând afacerea ta, în loc să completezi hârtii și să faci nenumărate copii, îți întindem o mână de ajutor.

Poate ai avut motive temeinice să nu lucrezi de la început cu un consultant. Oricare ar fi ele, credem că este timpul să le re-evaluezi. Completează formularul de mai sus dacă și tu crezi că ar fi un moment potrivit să stăm de vorbă despre implementarea Start Up Nation. Te vom contacta pentru a înțelege mai bine cerințele particulare ale afacerii tale și îți vom face o ofertă de colaborare în faza de implementare.